SAQINA
Shoqata e Pellumbave Rotullues te Kosoves

Rezultate ne Gara Shoqata SAQINA 2013

.

1.ALI Sinani-Mavlipark 08.06.13 -  

Me Daten  08.06.13  Kultivuesi Ali Sinani Garoi me 1 Pellumbe -Mavliparke.
Gara filloi ne nje Kohe jo Ideale per Pellumbe por  Mavliparka ariti ti Perballoje te gjittha pengesat e Kohes dhe ariti me nje Sjellje dhe Dynysh Fantastik  nje Rezultat  prej 85 Metra.
Vlersues ne Gare ishin Hamit Bajqinovci,Sulltan Veliu dhe Bashkim Bajqinovci.
Falenderojme Ali Sinanin per mirepritje shume te mire dhe i deshirojme shume sukses ne te ardhmeren.
Gjithashtu FLM te gjithe Pjesmareseve ne Gare per investimin e kohes se tyre ne Shoqaten SAQINA.

3.  Unaza -Ali Sinani 2012 -NR 5

4.   

 

2.Hamit Bajqinovci-Mavlipark 76 metra.  10.08.13

Me Daten 10.08.13 garoi kultivuesi Hamit Bajqinovci me nje pellumbe.Koha nuk ishte ideale (me shume ere) poashtu pellumbi kishte lendime nga ushtrimet e kaluara por Gara filloi dhe Mavliparka me nje Sjellje - Dynysh fantastik ariti nje rezultat prej 76 metra .Pellumbi ne fluturimin e pare poashtu pesoj lendime trupore pas perplasjes ne Liqenin qe ndodhej ne afersi te kotecit dhe keshtu nuk i ju hap menyra kueltivuesit te filloi nje Fluturim ter ri .
Vlersues ne Gare ishin Admir Sinani , Sulltan Veliu dhe Ali Sinani.Falenderojme Hamit Bajqinovcin per mirepritje shume te mire dhe i deshirojme shume sukses ne te ardhmeren.Gjithashtu falenderojme te gjithe pjesmaret ne gare per investimin e kohes ne Shoqaten SAQINA           

4.  Unaza : Hamit- Plaku.  Prishtine 2013 -PR 89

                                                                                                                         

5.Admir Alia  - Mavlipark   67 Metra   11.08.13

Me Daten 11.08.13 Garoi Kultivusi Admir Alia me 2 Pellumba 1.Lladik dhe Mavlipark.Ladika zhvilloi 3 Fluturime me sjellje te bukur por nuk ariti naltesin e dyhur per te Hyre ne Ditarin e Shoqates.
Mavliparka zhvilloi gjithashtu 3 Fluturime por tek ne Fluturimin e 3 Ariti naltesin e duhur dhe me nje Dynysh fantastik ariti nje Rezultat prej 67 Metra .Pellumbi poashu u Lendua pas perplasjes ne afersi te Kotecit.Vlersues ne Gare ishin Hamit Bajqinovci ,Sulltan Veliu dhe Zaim Salihu.
Falenderojme Admir Alijes per mirepritje shume te mire dhe i deshirojme shume sukses ne te ardhmeren.Gjithashtu Falenderojme te gjithe Pjesmaret ne Gare per investimin e tyre ne Shoqaten SAQINA


 
Unaza - Admir Alia  2012  Nr 826.Me Daten 02.10.13  Garoi kultivuesi Ali Sinani me 3 pellumba , koha nuk ishte ideale dhe pasojat u treguan ne gare ku era e fortè ariti qe  2 pellumba ti  largoi shume large nga kotecit dhe keshtu sjellja nuk eshte vlersuar nga komisioni vlersus .
 Pelumbi i tretè Mavliparka ariti me nje sjellje shume te bukure dhe perplasje ndaj tokes nje Resultat prej 73 metra.
 Falenderojme Ali Sinanin per mirèpritje shume te mire dhe i deshirojme sukses ne te Ardhmeren .Gjithashtu Falenderojme gjithe antaret e Shoqatès per investimin e kohes ne Shoqatè.Vlersues ne Gare ishin Hamit Bajqinovci, Zaim Salihu dhe Sulltan Veliu

.

Diese Webseite wurde kostenlos mit Homepage-Baukasten.de erstellt. Willst du auch eine eigene Webseite?
Gratis anmelden